N-13209

Uitgegeven in 1924

Fa. Beekwilder

Korenbrugstraat 10 's-Hertogenbosch verstrekt 1924

Aanvullende informatie

Foto 1

Transportbedrijf Jos. Beekwilder aan de Handelskade te ’s-Hertogenbosch, z.j. Bron: Stadsarchief ’s-Hertogenbosch, fotonr. 0008677.

Foto 2

‘s-Hertogenbosch, een vrachtwagen van de firma Jos. Beekwilder voor het bedrijfspand aan de Handelskade, 19 oktober 1931. Fotograaf: Fotopersbureau Het Zuiden. Bron: Collectie Erfgoed ’s-Hertogenbosch, fotonr. 0033220.

Foto 3 en 4

‘s-Hertogenbosch, vrachtauto's van de Firma Jos. Beekwilder in de geopende garagedeuren van het bedrijf aan de Handelskade, gezien vanaf de Brede Haven, 13 augustus 1938. Fotograaf: Fotopersbureau Het Zuiden. Bron: Collectie Erfgoed ’s-Hertogenbosch, fotonr. 0029518.

Jan van Weert

Door bezoekers

Betreft een Chevrolet vrachtwagen uit de jaren twintig.

Ik ben de kleindochter van harry beekwilder, de zoon van jos beekwilder.
Ik vond deze site per toeval. Heel leuk om te zien. Mijn vader Jacques heeft ons wat foto's achtergelaten en deze had ik nooit gezien. Dank u wel voor het delen.

@ Jacqueline Beekwilder. We zijn blij dat we u nog iets nieuws kunnen tonen. En als er in de nalatenschap van uw opa nog geschikte foto's zitten, dan zullen we die hier ook met alle plezier tonen!

Ik zie U bericht nu pas sorry voor t laat reageren. Ik heb inderdaad foto's en ook een boek van het transportbedrijf voor het 30 jaar bestaan.
Ik zal eens moeten sorteren, en zal het er met mijn broers en zus over hebben. Waar kan ik ze naar toe sturen eventueel, per mail?

Beste mevrouw Beekwilder, per mail kunt u foto's sturen aan info@deautovanmnopa.nl. Bedankt alvast voor de moeite. Wij zijn benieuwd naar wat er komen gaat...

Reageer