Overslaan en naar de inhoud gaan

N-92

Uitgegeven in 1906

A.H.G. de Jong Verhagen

Heusden verstrekt 1906

E. Stibbe

Gestelscheweg A 9 Vught verstrekt 1947

Door bezoekers

robert mens zei op 3 januari, 2017 - 02:58

Dat was - of was de vader van - Eddie Stibbe, aan de Helvoirseweg, in of naast villa Solskin - mee pesant bij de Drie Kolommen. Schuin tegen over Regina Coeli, dus op weg naar de IJzeren Man.
En daarmee hebben we 't over die haakse bocht met de Rijks Helvoirtse straatweg... die bocht waarin mijn moeder, naar ze me 's vertelde, m'n ietwat oudere broer Jan, als een kleuter op de achterbank gezeten... uit haar twee-takt DKW - pats boem verloor ,... sleeessuss tja, 't portier wrak...vloog open. Onze Jan belandde in een zomers verend bedje...ons moeder(instinct) eiste andermaal en kreeg haar eerste nieuwe voiture (van het model waarin ze eindigde; alles via bij garage Ottevangers)...een Deux Cheveaux
(over laatste schreef ik eveneens een verhaal.. spelend tussen Vught en de jaarlijke late 60-ies Grote Vakantiereis naar Walcheren/Zeeland - via Tilburg - Breda...(volle dag ontdekkingsreis)

Kees van Everdingen zei op 24 juni, 2018 - 23:21

Een week geleden heb ik in Chambéry (Savoie) de laatste telg van de familie De Jong Verhagen ontmoet. Ze is de kleindochter van Adriaan de Jong Verhagen en is geboren en getogen in Frankrijk.

Douwe de Graaf zei op 10 januari, 2021 - 15:02

Cornelia Hendrika Andrea de Jong Verhagen was getrouwd met Wubbo Cornelis Wildervanck. De familie Wildervanck was eigenaar van een zathe (grote boerderij in Drachten). Wie heeft in dit verband meer info.

BHIC Paul Huismans zei op 11 januari, 2021 - 11:48

@ Douwe de Graaf. Dat is wel een dun lijntje waarschijnlijk: deze website heeft betrekking op (eigenaren van) Noord-Brabantse motorvoertuigen. Wellicht is een genealogisch forum (dat van het BHIC vind je hier) een meer logische plek om deze vraag te stellen.

Succes!

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.