N-88077

Uitgegeven in 1949

M.J. Nelemans

Havermarkt 14 Breda verstrekt 1949

Aanvullende informatie

Ik ben in het bezit van een Citroën Traction Avant cabriolet. Deze auto zou volgens de overlevering nieuw gekocht zijn door iemand uit de schoenenindustrie uit Waalwijk of omgeving in het jaar 1939. Na de oorlog is de auto o.a. in het bezit geweest van de familie Neelemans uit Breda en droeg toen het kenteken N-88077, zoals op bijgevoegde foto te zien is. De grote vraag blijft: Wie was de eerste eigenaar en welk Brabants kenteken had de auto destijds? Wie helpt? Alle informatie is welkom!

Aard van Boven

Aanvullende informatie 2

Voor de oorlog stond M.J.Nelemans geregistreerd als caféhouder. Na de oorlog was dat  ‘De Druiven” , Café Nelemans. Meeuwis Johannes Nelemans (Geb. 1884 in Zevenbergen) trouwde in 1914 met Johanna Geleijns. In het adresboek van 1959 staat hij vermeld als Nelemans M.J.; Havermarkt 14.

Frans Kense

Door bezoekers

Volledigheidshalve wil ik nog even vermelden dat de auto groen was met rode lederen bekleding toen hij werd gekocht in 1939/1940 en natuurlijk het Provinciekenteken van de eerste eigenaar droeg en niet bovenvermeld kenteken.
Wie herkent deze Traction?

Reageer