Overslaan en naar de inhoud gaan

N-82686

Uitgegeven in 1948

G.B.M. Janssen

Stationstraat G 34 A Rosmalen verstrekt 1948

Door bezoekers

wilma van vessem-janssen zei op 6 juli, 2017 - 07:04

GBM Janssen is mijn vader. Ik ben geboren in 1951 en weet niets van deze auto.

BHIC Paul Huismans zei op 6 juli, 2017 - 08:30

@ wilma van vessem-janssen. Het enige dat wij hier vermelden, is wat in de lijsten staat die de ANWB indertijd uitgaf. Ik heb het nog even nagekeken en het staat er echt. Het zou kunnen, dat uw vader wel een nummerbewijs heeft aangevraagd, maar uiteindelijk geen auto of motor heeft gekocht. Ik vermoed dat mijn opa dat ook heeft gedaan. Voor zover in de familie bekend heeft hij nooit een motorvoertuig gehad. Maar een nummerbewijs had hij blijkbaar wel.

Met vriendelijke groet

Marjo zei op 6 juli, 2017 - 10:34

GBM Janssen is ook mijn vader. Adres klopt - de nieuwgebouwde rij huizen was no34 onderverdeeld in A (hoekhuis) B etc. 1948 is mijn geboortejaar. In mijn herinnering als 5/6 jarige - kwam pa met zijn nieuwe auto thuis en mochten alle (buurt) kinderen instappen voor een blokje om! Dat moet dan zijn 2e auto zijn geweest? Het was er een met veel hout aan de carrosserie, een prachtig exemplaar waar waarschijnlijk niks ''moois" van is overgebleven. Pa was stukadoor en met deze auto moest gewerkt worden! De auto is waarschijnlijk helemaal wit van de kalk en de cement ingeleverd bij de schroothandelaar.

BHIC Paul Huismans zei op 10 juli, 2017 - 10:02

@ Marjo. Dat is een leuke jeugdherinnering! In die tijd was een autorit voor de meeste mensen natuurlijk iets heel bijzonders.
Met vriendelijke groet

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.