N-78193

Uitgegeven in 1947

M.P.J. Indekeu

Aalsterweg 112 Eindhoven verstrekt 1947

Aanvullende informatie

Deze foto van de bus van de firma Jac. Indekeu uit Eindhoven met dit kenteken is een uitsnede uit een reclamefolder.

Bron: Eindhoven in Beeld, fotonummer 10384

Door bezoekers

bestaat deze bus van mijn opa nog?
ik zoek een bus voor de trouwdag van mijn dochter. hoe mooi zou het zijn de bus van haar overgroot opa hiervoor te gebruiken!

Beste Jacqueline. Dat is een leuk streven, maar helaas weten wij dat niet. Wij hebben alleen de gegevens uit de tijd van de provinciale kentekens (uitgegeven van 1906 ten en met 1950) en de plaatjes verzameld. Misschien dat ze er meer over weten of je verder kunnen helpen bij de Conam of bij het Nationaal Busmuseum. En er zijn natuurlijk ook wel mensen en groepen die gegevens over bussen verzamelen. Misschien zelfs wel onder onze bezoekers.

@ Jacqueline Indekeu. En nog een aanvulling: ook N-73194 stond op naam van uw opa.

@ Jacqueline Indekeu. Via 'de achterdeur' kreeg ik de volgende - helaas teleurstellende - reactie van een onderzoeker van autobussen: Voor zover bij ons bekend bestaat er geen enkele bus meer die ooit van Jac. Indekeu is geweest. De N-78193 was afkomstig uit een dump en heeft voor zover bekend niet eens meer een Nationaal kenteken gekregen en moet dus al voor 1952/1953 zijn afgevoerd. Ook van de N-78194 is geen Nationaal kenteken bekend en daarvoor geldt dus qua afvoer hetzelfde. Het bedrijf van Jac Indekeu werd in maart 1990 overgenomen door Gruijters in Geldrop, maar de bussen werden door deze al spoedig weer afgevoerd. Twee bussen zijn in 1993 nog bij Jac van Dijk in Eindhoven terechtgekomen, maar ook die zijn daar 1 a 2 jaar later al weer afgevoerd.

Spijtig, maar het trouwen met een bus van Opa zit er dus niet in. Zou inderdaad erg leuk geweest zijn.

dankjewel voor de reactie!
Inderdaad heel jammer dat er geen bus meer bestaat van mijn vader en opa
dat wordt inderdaad een andere bus voor de bruiloft.
groetjes,
Jacqueline Indekeu

Dag Jacqueline,

Zou ik alstublieft je e-mail adres mogen krijgen voor enkele vragen in verband met je grootvader / overgrootvader ?

Met vriendelijke groeten,

Ellen

Ellen, het is beter om geen contactgegevens openlijk op de website te zetten. Daarom zal ik je verzoek om contact achter de schermen overbrengen aan Jacqueline Indekeu.

Reageer