Overslaan en naar de inhoud gaan

N-56716

Uitgegeven in 1939

J. Joh. Stuifmeel

Bosschenhoofd J 21 Hoeven verstrekt 1939

Door bezoekers

Jack Karremans zei op 10 mei, 2020 - 13:56

J. Joh. Stuifmeel is mijn opa. Opa heeft naar mijn weten nooit een auto gehad. Wie kan mij vertellen op wat voor een motor mijn opa ooit heeft gereden. Opa was vanaf 1924 tot 1949 chef machinist op het pompstation te Seppe (Waterleidingmaatschappij Noordwest-Brabant) en bewoonde een dienstwoning op het terrein van het pompstation. Mogelijk kunnen mensen uit de omgeving van Seppe (Bosschenhoofd) of Hoeven mij helpen. Bedankt!

BHIC Paul Huismans zei op 11 mei, 2020 - 12:29

@Jack Karremans. Zou de oorlog een rol hebben gespeeld? Misschien is het nooit gekomen tot de aanschaf. Iets dergelijks lijkt er ook bij mijn opa aan de hand te zijn geweest. Ook die had wel een kenteken, maar heeft voor zover in de familie bekend nooit een auto of motor gehad.

J.C.C. Karremans zei op 11 mei, 2020 - 12:39

Bedankt voor je reactie Paul. Dit kan heel goed zijn, ware het niet dat ik in het verre verleden een oude foto heb gezien (het is onbekend waar die is gebleven) waarop mijn opa staat afgebeeld met een motor. Ik ben er nooit van uitgegaan dat die van hemzelf kan zijn geweest. Ook heeft mijn oma hierover nooit iets verteld. Maar mijn opa sleutelde vanuit zijn eigen vakgebied graag aan motoren e.d.. Dus blijf ik hopen dat er iemand is die mij meer kan vertellen. Nogmaals bedankt!

BHIC Paul Huismans zei op 11 mei, 2020 - 12:52

@ J.C.C. Karremans. Ja, dat kan natuurlijk ook. Hopelijk komt er nog informatie (of die foto) bovendrijven.

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.