N-514

Uitgegeven in 1906

A.J.A. Lemmens

Beugen en Rijkevoort verstrekt 1906

Door bezoekers

Waarschijnlijk gaat het om mijn opa. Antonius Johannes Augustinus geb.27-8-1877. Smid en uitvinder van landbouwmachines in Beugen.

@ Toos Basten van den Heuvel. Dat klinkt heel aannemelijk. Als er nog eens foto's opduiken van uw opa met zijn voertuig, dan zullen we die graag hier tonen.

Dag Toos,
Weet jij mogelijk meer over de smid en uitvinder Antonius Johannes Augustinus Lemmens, die ook familie van mij is ?? Hij staat ook vermeld in mijn boel, uitgegeven in 1989- Het smedengeslacht Lemmens van Oelbroeck.
Groetjes uit East Sussex, Gerard Lemmens

Goede avond Gerard Lemmens. Ik (Toos Basten van den Heuvel) ben een dochter van M.W. Lemmens (geb. 8 okt. 1921). Zij is weer een dochter van dhr. A.J.A. Lemmens. Worden vermeld in uw boek (in mijn bezit) op blz. 117. Omdat mijn moeder vroeg wees was zijn er erg weinig foto's. Maar zij vertelde dat er bij haar thuis, de smederij in Beugen, een brandweerauto stond. N.a.v. het krantenartikel met foto van een brandweerauto heb ik gereageerd en kwam naar voren dat dhr. A.J.A. Lemmens een auto nr 514 op zijn naam had. Die was uitgegeven in 1906. Helaas heb ik geen verdere reacties mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten Toos Basten v.d.Heuvel.

Reageer