N-45847

Uitgegeven in 1936

A. P. H. Rijnart

Oliemolenstraat A. 600 Klundert verstrekt 1936

Aanvullende informatie

Foto 1

Sjef Rijnart en Niek Slings bij de Mack, 1950.

Bron: collectie ZWN Transport & Nostalgie

Foto 2

Bron: Transport-History, rubriek rynart-historie-2#

Met dank aan Jan van Weert voor de tips.

Door bezoekers

Rinus Rynart met het boek Bedankt voor mooie bericht op deze website, waar o.a. over de Mack van mijn vader in staat dat hij in 1936 al op zijn naam stond. Ikzelf dacht pas na 1945...ik heb er geen papieren meer van...mijn vader al 20 jaar overleden, en ik nu 77 jaar, maar ben blij met jullie melding... en we zijn als transportbedrijf nog steeds actief, nu in 2022 nog. Mijn zoon 12 jaar heeft geleden mijn bedrijf overgenomen, toen ik met pensioen ging....jammer dat ik geen foto's mee kan sturen met deze mail over het verloop in de jaren met onze bedrijven....maar U kan wel kijken op mijn website...daar staat veel info.....en in mijn boek wat ik geschreven heb over Mijn 50 jaar leven in Transport

groeten, Rinus Rynart, uit Zevenbergen....kijk op mijn website....www.rinus-rynart.nl

Beste Rinus, Dank voor je uitvoerige reactie. De foto van de Mack is inderdaad van 1950, dus het kan best dat die vrachtwagen na de oorlog is aangekocht. De provinciale kentekens waren persoonlijk, dus het is waarschijnlijk dat je vader eerder al een andere wagen met dit kenteken heeft gehad. Meer over die provinciale kentekens kun je lezen op de pagina Brabantse kentekens?

Zoals je kunt zien hebben we toch een foto van jou ontvangen en bij je reactie gezet. Voor wat betreft de vrachtwagens gaat het op deze website om de exemplaren die met een provinciaal kenteken hebben gereden. Per 1 januari 1957 is het gebruik van die provinciale nummerbewijzen beëindigd.

Reageer