Overslaan en naar de inhoud gaan

N-42639

Uitgegeven in 1935

J.H. Schakenraad

Litserstraat A 32 Den Dungen verstrekt 1935

Door bezoekers

Jan van Weert zei op 23 december, 2017 - 10:11

Op de foto's 1628-002402 t/m 1628-002408 is een auto geheel of gedeeltelijk zichtbaar waarop dit kenteken zit. Alleen ben ik niet zeker van het eertse cijfer. Kunnen jullie daar meer duidelijkheid over verschaffen? Overigens is de auto niet te zien op foto 1628-002404.

Jan Schakenraad zei op 20 september, 2020 - 21:55

beste Jan, ik ben de zoon van Jan Schakenraad en op zoek naar meer informatie over de periode waarin mijn vader (als 19 jarige jongen) een transportbedrijf had. Ik heb de kentekens gevonden maar kom niet verder als ik foto's zoek. In jouw reactie zie ik nummers van foto's die misschien betrekking hebben op deze kentekens. Kun je me zeggen waar ik die foto's op internet kan vinden? Bij voorbaat dank. Vriendelijke groet Jan Schakenraad

Jan van Weert zei op 20 september, 2020 - 23:36

Beste Jan, zoals je ziet dateert mijn reactie van december 2017.
Sinds die tijd zijn diverse archieven genoodzaakt, door gerechtelijke uitspraken, de foto’s waarvan de auteursrechten niet duidelijk zijn niet te tonen.
Helaas behoort bovenstaande serie foto’s daar ook bij want ik krijg nu alleen maar “blanks” .
Wellicht dat Paul Huismans van het BHIC, de instelling waar ik de foto’s toentertijd gevonden heb, je verder kan helpen.
Ik verwacht dat Paul, die op deze site erg actief is en deze reacties zal lezen, wel even contact met je op neemt.
Ik wens je veel succes met je speurtocht en vind het jammer dat ik je niet verder kan helpen.
Groeten, Jan van Weert

BHIC Paul Huismans zei op 21 september, 2020 - 10:08

Dag Jan en Jan. In dit geval zijn de auteursrechten niet het probleem. De foto's staan niet bij dit kenteken, omdat uit één ervan blijkt, omdat uit één ervan is gebleken dat het kenteken N-82639 luidt. Enkele foto's zijn wel offline gezet, maar dan omdat er teveel bijna dezelfde foto's in de serie zaten.

Sorry dat we je niet verder kunnen helpen, Jan Schakenraad.

Jan Schakenraad zei op 23 september, 2020 - 10:56

Beste Jan en Paul, hartelijk dank voor jullie antwoord.en. Jammer dat het een ander kenteken betreft. Ik ga verder met mijn zoektocht. Weten jullie misschien waar ik kan achterhalen wat het merk/type auto het was? Verder nog een vraag aan Jan; ik ben ook op zoek naar een foto van de blauw/gele “sokkenbus” van Jansen de Wit waar mijn vader mee reed. Klopt het dat jij veel onderzocht hebt over Jansen de Wit? Heb jij daar toevallig een foto van? Nogmaals dank Jan en Paul. Groeten Jan Schakenraad

Jan van Weert zei op 23 september, 2020 - 12:03

Beste Jan, als er “sokkenbus” van Jansen de Wit bekend is op deze site zou deze bij een van de volgende kentekens moeten zitten:
https://deautovanmnopa.nl/kentekens?keys=Jansen&title=&taxonomy_entity_…
Ik ben niet degene die veel over Jansen de Wit onderzocht heeft en het is mij ook niet bekend wie dat wel geweest zou moeten zijn. Helaas!
Groeten, Jan van Weert

BHIC Paul Huismans zei op 24 september, 2020 - 07:25

Beste Jan Schakenraad. En onze database bevat geen gegevens over merken en types. De provinciale kentekens waren persoonlijk en konden dus bij meerdere voertuigen worden gebruikt. Als een auto werd ingeruild kreeg de nieuwe gewoon het nummer van de oude. Meer hierover kun je lezen op de pagina Brabantse kentekens? Het BHIC heeft overigens wel een uitgebreide 'Beeldcollectie Jansen de Wit', maar of de 'sokkenbus' daarbij zit durf ik niet te zeggen.

Jan Schakenraad zei op 24 september, 2020 - 12:38

Beste Jan en Paul,

Bedankt voor jullie reacties. Ik ga verder met mijn zoektocht. Als ik meer gevonden heb zal ik het jullie laten weten.
Vriendelijke groet

Jan Schakenraad

BHIC Paul Huismans zei op 25 september, 2020 - 12:52

Succes met je speurtocht, Jan!

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.