N-3922

Uitgegeven in 1919

Mevr. Wed. E.C. Baeten-Kerremans

Alphen en Riel verstrekt 1919

Aanvullende informatie

Lies (Elisabeth Cornelia) Baeten - Kerremans vroeg dit nummer aan voor haar zoon Piet (Petrus Antonius) Baeten voor dagelijks vervoer van woonplaats Alphen naar zijn schoenfabriekje in Gilze. Het portret van Lies dateert van 1920, dus in de tijd dat ze het nummerbewijs aanvroeg. Waarschijnlijk in 1925 kocht Piet een andere / nieuwe motor, merk BSA, waarmee hij op bijgevoegde foto staat. Dit kenteken is in 1947 weer te zien op de eerste auto die de schoenfabriek (sinds 1926 gevestigd in Alphen) aanschaft. Op bijgevoegde foto in gebruik om de "naaste buren" met hun gouden bruiloft (op 30 mei 1947) vanuit hun woonhuis aan de Raadhuisstraat 31 van en naar de kerk te rijden. De auto is een Morris Ten.

Dries Baeten

Door bezoekers

Als Gilse onderzoeker ben ik zeer geïnteresseerd n het bijzonder verhaal van de familie Baeten.
Graag wil ik in contact komen met Dries Baeten.
Helaas het telefoonnummer in de telefoonnummer is buiten bedrijf.
Ik ben op zoek naar de adresgegevens, juiste telefoonnummer en zo mogelijk het e-mailadres van Dries Baeten.
Groetjes
Bert Willemen

Contactgegevens van Dries Baeten kunnen eventueel ook via een e-mail aan info@deautovanmnopa.nl worden gestuurd (graag wel met een verwijzing naar dit kenteken). Wij zorgen dan dat ze worden doorgegeven. Op die manier hoeven die contactgegevens niet voor alle bezoekers van de website zichtbaar te worden.
Met vriendelijke groet

Gezien de uiterlijke kenmerken van de BSA op foto 2 moet Piet Baeten deze in circa 1919 hebben aangeschaft i.p.v. 1925, ervan uitgaande dat deze toen inderdaad nieuw was.

leuk dries ! er moeten nog wel meer autonummers van Alphen Nb bekend zijn ?

@Jan de Witte. Er zijn nu zo'n 115 namen uit Alphen en Riel bekend. We werken momenteel aan een aanvulling van de gegevens. Het zou me verbazen als daar geen Alphenaren bij zitten.
Met vriendelijke groet

Reageer