Overslaan en naar de inhoud gaan

N-37742

Uitgegeven in 1934

J.G. den Dekker

Grootestraat 173 Veen verstrekt 1934

Door bezoekers

Kees van Everdingen zei op 11 december, 2017 - 00:43

Is deze Mercedes trekker met oplegger met het kenteken N-37742 de enige vrachtwagen waarmee door de firma Gebr. den Dekker destijds vracht werd vervoerd?

Ik kan me herinneren dat kisten met appels en peren van het fruitteeltbedrijf van mijn ouders in Heesbeen door de fa. Gebr. den Dekker vanuit onze fruitbewaarplaats in de oplegger werden geladen voor transport naar veilingen in Zaltbommel en Geldermalsen en ook naar de Centrale Markthallen in Amsterdam.
Een trekker met oplegger werd ook gebruikt voor het vervoer van koeien naar de veemarkten in Den Bosch, Doetinchem en Zwolle. Die koeien werden in Heesbeen opgehaald bij onze buurman, veehandelaar Jan Boom. Als ik het me goed herinner werd die Mercedes trekker met oplegger zowel voor het vervoer van koeien als voor het transport van fruit gebruikt!

BHIC Paul Huismans zei op 11 december, 2017 - 15:20

@ Kees van Everdingen. Nee hoor, volgens onze gegevens had J.G. den Dekker (of zijn weduwe) zes kentekens. De Mercedes (of een van de andere vrachtwagens die met dit kenteken hebben gereden) was dus zeker niet de enige.

Met vriendelijke groet

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.