N-21130

Uitgegeven in 1928

A. van Akere

Kromstraat 73 Veldhoven verstrekt 1928

Door bezoekers

Is bij jullie ook bekend wat voor auto hij had?

@Frank. Helaas niet. Wij hebben alleen de lijsten met kentekens en de gegevens van de persoon waaraan dit kenteken is uitgereikt.
Een kenteken was persoonsgebonden. Het stond op naam van de kentekenhouder en was niet aan een specifiek voertuig verbonden. Schafte iemand een nieuw voertuig aan, dan ging het kenteken gewoon mee. Er kunnen dus verschillende auto's of motoren met dit kenteken hebben rondgereden. Voor meer informatie hierover, zie het onderdeel 'Achtergronden' op deze website.
Met vriendelijke groet

Op 14 juni 1928 kocht de heer A. van Akere uit de Kromstraat nummer 73 in Velhoven een nieuwe Chevrolet Truck met chassisnummer T4654 bij de firma Th. Vlemmings Eindhoven / Geldrop.

Dank je wel, Paul. Nu weten we in ieder geval wat zijn eerste auto was.

Beste Paul Vlemmings, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je aan deze informatie komt. Is er dan ook een foto van de Truck te vinden? Ik zal het binnen de familie eens navragen.

De informatie komt uit een verkoopboek van de firma Th. Vlemmings, die toen in Geldrop en Eindhoven onder meer officieel dealer was van Chevrolet. Foto's zitten er helaas niet bij het boek. Het is al een klein wonder dat het boek er nog is!

Bedankt voor je reactie. Me pa gaat nakijken of hij een foto kan vinden van deze Truck. Wordt vervolgd!

Ook wij wachten in spanning af...

Reageer