N-16108

Uitgegeven in 1926

E. van der Heijden

Prinses Julianastraat 25 Ginneken verstrekt 1926

Aanvullende informatie

Foto 1

Bijgevoegd een foto van de auto met kenteken N-16108.

Stijn van der Heijden

Foto 2

Hier is nóg een afbeelding van deze auto.

Hij was van Eimbertus van der Heijden, mijn opa, die samen met zijn zonen vanaf 1927 een drankenhandel dreef aan de Korte Ploegstraat 12 in Breda waar de auto op deze foto uit 1931 vóór staat. In de jaren zestig had mijn vader, een van die zonen, daar later een kruidenierszaak. De vrouw op de eerste foto is mijn oma en ongetwijfeld staan er ook enkele zonen op. Enig idee welke dat zijn?

Verder staan er later nog twee kentekens op naam van hun bedrijf: N-75266 (1947) en N-95236 (1950). Bestaan daar ook foto's van?

Bert van der Heijden

Foto 3

De man achter het stuur zou mijn overgrootvader (Berts opa) Eimbertus van der Heijden moeten zijn. Ik heb begrepen dat op de eerste foto naast mijn overgrootmoeder nog drie zoons staan, Anton, Wout en Harry.

Stijn van der Heijden

Door bezoekers

Hoi Bert, ik ben een kleinzoon van Frits, zoon van Carl. Ik ben bezig met de stamboom van de familie van der Heijden. Mocht je nog meer informatie of foto's hebben van je vader, opa en oma, de drankenhandel en later kruidenierszaak aan de Korte Ploegstraat of misschien nog van verdere voorouders, dan ben ik daar zeker geïnteresseerd in.

De andere 2 kentekens die je noemt had ik ook al gevonden, maar daar heb ik helaas geen foto's van.

@ Stijn & Bert van der Heijden. Desgewenst kunnen we jullie achter de schermen met elkaar in contact brengen. Het openlijk noemen van e-mailadressen en andere contactgegevens op deze plek raden we uit oogpunt van privacy en online veiligheid af.

Hoi Stijn, wat een leuke foto's! Ik ben zelf ook bezig met een stamboom en wil je graag verder helpen met wat ik weet en met de foto's die ik heb. Omdat dit verder buiten de scope van dit forum valt stel ik voor om Paul te vragen onze e-mailadressen uit te wisselen.

We gaan proberen het te regelen, Bert.

Reageer