N-11802

Uitgegeven in 1923

S. Hoevenaren

Dussen verstrekt 1923

Aanvullende informatie

Foto's 1-3

N-11802 was een Desoto van S. Hoevenaren uit Dussen. Op de eerste foto staat hij helemaal rechts. Verder zijn daarop nog te zien: een Mack van S. Hoevenaren met het kenteken N-90391 en links de Desoto met het kenteken N-84465. De foto's twee en drie tonen de vrachtwagen van dichterbij, met chauffeur Ko Hoevenaren ernaast. Dit was een van de twee zonen die het transportbedrijf overnamen van mijn opa Simon Hoevenaren. Na een aantal jaren heeft mijn oudste oom het bedrijf alleen voortgezet en mijn andere oom is een tuinderij begonnen.

Simon Verhagen

Foto's 4-5

Nog twee foto's van de DeSoto van de firma Hoevenaren. Op de tweede foto geflankeerd door een Chevrolet.

Bron: collectie Simon Verhagen

Door bezoekers

S Hoevenaren was woonachtig aan Baan 6 te dussen en was mijn Opa hij heeft de zaak overgedaan aan zijn twee zonen Henk en Ko Hoevenaren deze zijn naar een aantal jaren weer uit elkaar gegaan Ko begon een tuinderij aan de Baan en Henk ging alleen verder met het transport bedrijf. Dit bedrijf is begin jaren negentig verkocht aan van Wijk uit Genderen omdat Henk geen opvolgers had

@Simon Verhagen. Fijn dat u deze informatie met ons wilt delen. Hopelijk heeft er ook nog iemand een foto van een voertuig met dit kenteken. Daarmee zou het helmaal af zijn.
Met vriendelijke groet.

De N-11802 DeSoto is van oorsprong een vrachtauto met nog het mansgat op het dak en is later omgebouwd tot trekker voor oplegger zonder mansgat.

@ Richard Enters. Bedankt voor de aanvulling.

Reageer