Brabander tussen de Limburgers

Wie was dat?

door Rutger Booy op 23 januari 2017

 collectie CONAM P-357, P-218, P-62, allemaal Limburgse kentekens. De auto op een na rechts heeft echter een Brabants kenteken. Maar welk? Het is net niet leesbaar. N-28359 zou kunnen, maar N-28369 ook. De CONAM ontving deze foto van Dick Jetten, van het garagbedrijf in Boxmeer.

Bron: collectie CONAM

Door bezoekers

De foto is gemaakt bij café-restaurant het Molentje in Lent bij Nijmegen. Ongetwijfeld een huwelijksfoto van Piet Jetten en Corry Barends, die 8 augustus 1933 in Lent trouwden. De eigenaars van de Chevrolets zullen bij de familie en firma Jetten gezocht moeten worden.

@ Sjef Jetten. Hartelijk dank voor deze informatie. Het is altijd leuk om meer te weten over waar en waarom de foto is gemaakt. Jammer genoeg zijn we met het kenteken nog niet verder gekomen. Ik vind althans geen Jettens onder de nummers die misschien wel op de nummerplaat staan. Maar aangetrouwde familie kan natuurlijk ook nog...

Met vriendelijke groet

Is het wel Brabander tussen de Limburgers? Ik ben niet overtuigd van de N in het kenteken, het kan ook een M (Gelderland) zijn. Een relatie met de mogelijke N-nummers en de familie zie ik niet. Ik weet echter ook niet van wie het M-nummer zou kunnen zijn.
Overigens P-357 T.J. Ravelli, Gennep (Theo, oom van de bruidegom), P-218 A.J.H. Jetten, Gennep (Dries, vader van de bruidegom), P-62 W.A. Lemmens, Mook en Middelaar (relatie onbekend), uiterst rechts mogelijk P-398 J.H.F. Jetten, Gennep (Jöp, oom van de bruidegom).

@ Sjef Jetten. Nee, het is echt wel een N. Ik heb dit detail uit de foto getrokken en dat negatief gemaakt. Daarop is dat wel duidelijk. Maar de rest van het nummer niet, helaas.

Detail van de foto in het verhaal, negatief

Reageer