N.V. J.H. Doesselaar en J. van den Broek

Hans Hendriks

De afdeling snelvervoer van de aannemer N.V.  J.H. Doesselaar en J. van den Broek aan de Eckartseweg te Eindhoven. Dit bedrijf heeft vooral in Eindhoven veel rioleringen en straatwerken verricht. De afkorting DB op de voertuigen staat voor de beginletters van de eigenaren van de eerder genoemde firma. Van links naar rechts:

wagen DB 11 met kenteken N-23028; wagen DB 10 met kenteken N-23029; wagen DB 9 met kenteken N-5728  [G.M. Mion Tilburg?]; wagen DB 8 kenteken is niet leesbaar Op de cabine van deze wagen is een fotografie met de afbeelding van de Boschdijk met op de achtergrond de Philipstoren te Eindhoven te zien; wagen DB nr.? met kenteken N-7344 [Hubertus van Doesselaere te Schijndel]; wagen DB nr.?  kenteken is niet leesbaar; wagen DB 4 kenteken is niet leesbaar; wagen DB 3 kenteken is niet leesbaar; motor DB  kenteken niet leesbaar; motor met zijspan DB met kenteken N-2578 [J.C.F. Hoffmans te Waalwijk?]; motor DB  kenteken is niet leesbaar; motor DB  kenteken is niet leesbaar.

Door bezoekers

grappig, ik heb deze foto ook en nog wat meer uit die tijd, mijn opa Jo van Doesselaere is in 1961 overleden staat er als het goed is ook op met enkele kinderen, graag reactie.

Geachte heer Van Doesselaer, Leuk dat u hier terecht komt! Misschien wilt u van dat andere materiaal ook iets met ons delen en het op de site zetten? U bent van harte wlekom.

Reageer