Puk Duijvelaar

Maar niet zijn auto

door Redactie op 13 februari 2020
Bron: Beeldbank Dinteloord

 

 

Chevrolet (Beeldbank Dinteloord)
Detail (negatief) van foto 1
Detail (negatief) van foto 1

"Puk Duijvelaar" heet deze foto. Wie van de geportretteerden zou hij zijn? [aanvulling: het is de lange man met pet hangend op de auto; zie reactie hieronder. Redactie]. De groepsfoto is gemaakt bij een auto [aanvulling: een Chevrolet 1948; zie reactie hieronder. Redactie], waarvan we het kenteken gedeeltelijk kunnen lezen: het begint met N-603. Omdat de foto uit Dinteloord komt hebben we gekeken naar de nummers die daarbij passen. En dat is alleen N-60364, op naam van E. Hulshof. Zou het zijn auto zijn?

Bron: Beeldbank Dinteloord

Met dank aan Piet Pietjouw. 

Kenteken bij deze vraag

N-60364

Door bezoekers

Chevrolet 1948

Beste redactie de vraag wie is Puck Duijvelaar daar kan ik antwoord opgeven het is de lange man met pet hangend op de auto. In die jaren reed hij dorpen in de buurt af als voddenman. In die jaren was ik 11 jaar oud en hem nog goed herinneren. Of die auto van hem was daar moet ik helaas het antwoord op schuldig blijven. Hoop een kleine bijdrage aan deze foto te hebben gegeven.
Johan Vergouwen geboren in Stampersgat.

@ Johan Vergouwen. Kijk, zo weten we alweer meer. Bedankt voor uw reactie.

De 2e vrouw op foto rechts is was mijn tante huup Bolluyt. Oa de moeder van Ad duivelaar Was rond jaren 70 zeer goede voetballer van DSV.

Reageer