Familiebezoek

dhr. en mevr. Van Rijn-van de Rijdt

Deze foto is gemaakt rond 1935, aan de Sint Jansstraat 1 in Neerlangel. De heren Tieleman en Klotz uit Uden brachten met de auto een bezoek aan de familie Van de Rijdt. Gerard [correctie: Piet. Zie reactie hieronder. Red.] Klotz trouwde dat jaar met Riek van de Rijdt. Op de foto zien we hen allemaal echter niet. Wel Frans en Dora van de Rijdt. Trots poseert Dora in de auto. Van Frans weten we het niet: is hij nou trotser op die auto of op zijn kauw? Ontspannen hangt hij tegen de auto. Misschien was hij toch wel trotser op die auto: een kauw als huisdier hadden veel kinderen in die tijd.

Studebaker
Studebaker

Kenteken bij deze foto

N-31223

Door bezoekers

Aan de hand van het zichtbare deel van het kenteken, 3122, en het sterke vermoeden dat er een vijfde cijfer volgt, kom je uit bij N-31223 op naam van T. Tielemans uit Boekel.

De auto is een Studebaker

@ vlubico. Dank voor de informatie. Die staat er nu ook als onderschrift bij.

Waarom is de link naar het kenteken niet gelegd?

Dag Jan, Sorry. Omdat ik was uitgegaan van mijn mailbox had ik jouw reactie over het hoofd gezien. Er staan er ook nogal wat inzendingen en reacties van je te wachten op afhandeling...

Ik had de indruk dat het vergeten was. Mijn opmerking was dan ook niet grommend bedoeld maar alleen maar een attentie om het kenteken alsnog te koppelen.

@ Jan van Weert. Geen probleem, hoor. Een sneer had ik van jou ook niet verwacht... ;-)

mijn oom was Piet Klotz en die was getrouwd met tante Riek v.d. Rijdt

@ Dini de Koning. Je hebt helemaal gelijk, het was Piet en niet Gerard. Ze trouwden in 1935 in Ravenstein. De tekst hierboven is aangepast; dank voor de correctie.

Reageer